Corect News

Comisarul european pentru piața internă, Thierry Breton, a declarat că Europa trebuie să treacă la „modul economiei de război”, avertizând că țările UE trebuie să colaboreze pentru a stimula producția de armament în cadrul unei noi strategii industriale de apărare, potrivit BBC, citat de G4Media.

Citeste mai departe »

O companie americană a dezvoltat un program care permite urmărirea mișcărilor lui Putin folosind datele telefonului oamenilor din jurul lui. Această tehnologie este acum folosită de agențiile de informații americane, scrie Meduza.io, potrivit Adevărul.

Citeste mai departe »

România a primit Avizul Formal pentru aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Țara noastră are 2 obiective strategice de politică externă: aderarea la spațiul Schengen și aderarea la OCDE. La spațiul Schengen s-a aderarat parțial cu granițele maritime și aeriene, iar acum este pe cale să se realizeze și aderarea la OCDE, relatează Știripesurse, citând Profit.ro.

Citeste mai departe »

Juriul de nominalizări pentru Premiile UNITER, compus din criticii de teatru Cristina Rusiecki, Alina Epîngeac și Octavian Szalad, a făcut publică lista de nominalizări, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Când Keith Broni, cercetător comportamental, și-a făcut lucrarea de disertație la University College London, despre cum emojiurile schimbă receptarea emoțională a unui mesaj, nu se gândea că va ajunge ulterior să trăiască din studierea micilor semne grafice. Broni e azi redactorul-șef al Emojipedia, site pornit în 2013 de australianul Jeremy Burge, din dorința de a monitoriza sistemele de emojiuri de pe diferite platforme și de a le explica entuziaștilor, scrie HotNews, citând Panorama.

Citeste mai departe »

Emma Răducanu, câștigătoarea surprinzătoare de la US Open 2021, este clasată prea jos pentru a putea intra direct în turneele WTA. Ea a primit din partea organizatorilor Miami Open o invitație specială. Ea așteaptă un wild card și de la Indian Wells, unde momentan e nevoită să joace calificări, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Unii dintre noi se confruntă în perioada de tranziție dintre iarnă și primăvară cu o stare generală de slăbiciune și oboseală. Aceasta poate fi însoțită și de dificultăți de concentrare sau de stări psihice proaste, precum cea de neliniște, de anxietate sau de tristețe, aparent lipsite de orice justificare. Dar, deși suntem adesea tentați să punem automat aceste simptome pe seama asteniei de primăvară, lucrurile nu stau întotdeauna așa, relatează Ioanaberciu.ro.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii