Corect News

Șeful organizației teroriste de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a recunoscut că se află în contact cu "mulți politicieni europeni, inclusiv cu membri ai Parlamentului European", scrie podul.ro, potrivit Comisarul.

Citeste mai departe »

Numărul ogivelor nucleare - operaţionale - din lume a crescut în 2022, din cauza Rusiei şi Chinei, relevă un raport publicat miercuri - ”Nuclear Weapons Ban Monitor” - de către ONG-ul norvegian Norsk Folkehjelp, relatează Belga, potrivit news.ro, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »

Se va deschide un magazin de produse alimentare în care se vor vinde produse ale companiei naționale de lactate LB Bulgaricum, produse ale universităților și ale altor producători de alimente, în locul spațiului în care a funcționat restaurantul de la Ministerul Agriculturii, transmite Dnevnik, citată de Rador, scrie G4Media.

Citeste mai departe »

Electric Castle anunță line-up-ul complet al festivalului din acest an: Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx, Peggy Gou, Tash Sultana și alții, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Proteina spike, pe care organismul uman o produce în exces obligată de nanoparticulele ARN mesager din vaccin, este, în sine, extrem de toxică. Pe lângă leziunile pe care le produce endoteliului vascular, cu tromboze care pun în pericol viața, cercetătorii au descoperit că proteina spike provoacă o permeabilitate excesivă, stimulând și eliberarea unei proteine implicate în coagularea sângelui, scrie National.ro.

Citeste mai departe »

Belarus ar putea fi exclusă din calificările pentru Euro 2024 şi din toate competiţiile organizate de UEFA, a anunţat vineri televiziunea publică germană, ARD. Forul european va dezbate subiectul în cadrul următorului său Comitet Executiv, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Poliția anunță că Ana Morodan a făcut accident în timp ce conducea drogată. Iată se spun oamenii legii în urma controlului de rutină în cadrul căruia au descoperit că Morodan conducea sub influența stupefiantelor, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii