Corect News

Actualul secretar general adjunct al NATO Mircea Geoană este prima opţiune pentru alegerile prezidenţiale, din postura de candidat independent, având aproximativ un sfert din intenţiile de vot, urmat în ordine de Marcel Ciolacu, George Simion, Nicolae Ciucă, Diana Şoşoacă, Cătălin Drulă, Dacian Cioloş, Kelemen Hunor, relevă datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, scrie Hotnews.

Citeste mai departe »

Aproximativ 600 de soldaţi britanici vor fi dislocaţi în Kosovo pentru a consolida prezenţa NATO în această fostă provincie sârbă, unde a avut loc un atac armat pe 24 septembrie, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al Alianţei, transmite AFP, potrivit Ziare.com.

Citeste mai departe »

Economistul Iancu Guda a vorbit într-un podcast despre regulile financiare pe care ar trebui să le urmeze o persoană care vrea să-și cumpere o locuință, conform Adevărul, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »

Netflix prezintă în octombrie "Lupin": Partea 3, un nou sezon în care cel mai căutat gentilom al Franţei se întoarce, dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe şi un eveniment neaşteptat îi va da toate planurile peste cap; "Pain Hustlers", un film care priveşte printr-o lentilă tăioasă, dar revelatoare la ceea ce unii oameni fac din disperare, iar alţii din lăcomie, regizat de David Yates, cu Emily Blunt şi Chris Evans în rolurile principale; "Beckham", un documentar cu patru părţi, care spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

nteresant: a fost descoperit motivul pentru care activitatea intelectuală este la fel de obositoare ca și munca fizică! Oamenii de știință de la Spitalul Universitar Pitié-Salpêtrière din Paris cred că au găsit motivul pentru care activitatea intelectuală este la fel de obositoare ca și munca fizică. Potrivit experților, activitatea cognitivă duce la modificări chimice în creier, informează Rador Radio România, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »

Mark Selby (locul cinci mondial) și Mark Williams (10) se vor întâlni în finala Openului Marii Britanii la snooker, relatează HotNews.

Citeste mai departe »

Colagenul este o proteină esențială pentru organism, ce ajută la buna funcționare a articulațiilor, tendoanelor, oaselor. Cum producția de colagen începe să scadă odată cu înaintarea în vârstă, suplimentarea poate aduce beneficii semnificative. Se poate face consumând anumite alimente sau prin suplimente, relatează HotNews.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii