Corect News

Andrew Tate a postat primul video pe reţelele de socializare după ieşirea din arest: se plimbă printr-o cameră şi fumează. Influencerul afirmă că, încă de anul trecut a stat închis non-stop, ceea ce i-a adus ”claritate absolută a minţii”, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »

Duminică a fost dat publicității ultimul sondaj CURS, cu informații interesante. Pe de o parte, se pare că erodarea afectează principalele două partide ale guvernării, chiar dacă cifrele se mențin în zona lui 35% pentru PSD și 20% pentru PNL, în condițiile în care istoria electorală arată că forța de mobilizare a social-democraților depășește întotdeauna estimarea sondajelor, în vreme ce liberalii nu își pot fructifica niciodată întregul potențial al intenției de vot, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »

Ministrul Energiei din Azerbaidjan, Parviz Shahbazov, s-a întâlnit cu ministrul ungar al Afacerilor Externe și Comerțului, Péter Szijjártó, în cadrul celei de-a treia reuniuni a miniștrilor Energiei din cadrul Organizației Statelor Turcice (OTS), care a avut loc la Budapesta, relatează Azernews, citând Ministerul Energiei, anunță azernews.az. În cadrul reuniunii au fost discutate aspecte legate de cooperarea în formatul OST, Acordul privind parteneriatul strategic în domeniul dezvoltării și transportului de energie verde între Azerbaidjan, Georgia, Ungaria și România, precum și implementarea Memorandumului de înțelegere privind cooperarea în domeniul gazelor naturale, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »

Un spectacol de teatru în mișcare face parte din programul cultural TM2023 pentru luna aprilie. Publicul va fi transportat, timp de două ore, într-un trailer modificat, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cercetătorii chinezi au o veste importantă pentru viitoarele misiuni spațiale: există apă pe Lună! Conform analizelor efectuate asupra mostrelor de sol aduse de misiunea Chang'e-5, apa ar fi prinsă într-o serie de sfere de sticlă îngropate în solul lunar. Această descoperire ar putea fi deosebit de valoroasă pentru viitoarele expediții umane pe Lună, deoarece ar reduce necesitatea transportării de apă de pe Pământ, ceea ce ar reduce costurile și ar face călătoriile mai eficiente, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »

Antrenorul german Roger Schmidt şi-a prelungit contractul cu Benfica Lisabona până în 2026, a anunţat clubul portughez, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Ana Morodan, „influencer” și vedetă tv, a fost plasată sub control judiciar după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Aventurile penale ale vedetei vor avea cu siguranță un impact asupra veniturilor sale, având în vedere că Morodan trăiește practic din imagine, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii