Corect News

Primvicepreședintele PNL Rareș Bogdam a dezvăluit, la emisiunea Ediția de seară, realizată de Dinu Criste la Cluj Live, datele ultimului studiu primit de liberali și discutat în ultima ședință din Aleea Modrogan. Europarlamentarul susține că liberalii au primit un studiu despre profilul alegătorului liberal din România, realizat de trei case de sondare, de consultanți evrei și americani, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Rusia nu dispune acum de muniția și de unitățile de manevră necesare pentru o ofensivă de succes, dar încearcă să obțină obiective nerealiste din cauza presiunii politice a Kremlinului, afirmă ministerul britanic al apărării, scrie Hotnews.

Citeste mai departe »

​Ce faci dacă ai primit cardul de energie, dar factura la curent conține erori? Dar dacă ai primit 2 carduri de energie pentru același loc de consum? Un ghid cu zeci de astfel de „situații speciale” a fost realizat de MIPE și trimis către poștași pentru a clarifica orice nelămuriri cu privire la utilizarea ajutorului de 1.400 de lei pentru plata facturilor la utilități, a anunțat luni seara ministrul Marcel Boloș, potrivit HotNews.

Citeste mai departe »

Prezentăm mai jos lista principalilor câştigători la cea de-a 65-a ediţie a galei de decernare a premiilor Grammy, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cu toate că invențiile lui sunt absolut uimitoare, se pare că în România este ignorat. Mai exact, inventatorul a pus bazele celei mai ușoare biciclete din lume, dar și a unei drone fără elice, scrie Playtech.ro.

Citeste mai departe »

Jucătorul ghanez Christian Atsu, care se afla la etajul 9 al unei clădiri care s-a prăbușit în urma cutremurelor din Turcia, a fost găsit și scos de sub dărâmături, scrie HotNews.

Citeste mai departe »

Cunoscutul actor Mihai Bendeac (39 de ani), care s-a despărțit recent de Antena 1, acolo unde era jurat emisiunea iUmor, pare să fi luat o decizie în ceea ce privește viitorul său în televiziune, relatează Ziare.com.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii