Corect News

Primul tren electric produs de Alstom în Polonia pentru a fi livrat României a ajuns sâmbătă seară la Curtici, fiind aşteptat în 5 decembrie la Bucureşti, relatează HotNews.

Citeste mai departe »

Producătorii agricoli din R. Moldova nu vor putea exporta fructe și legume în Federația Rusă începând cu 4 decembrie. Decizia a fost publicată de Serviciul Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară al Federației Ruse, „Rosselhoznadzor”, scrie agora.md, conform G4Media.

Citeste mai departe »

Un portret al reginei spaniole Isabela de Bourbon, realizat de maestrul spaniol Diego Velázquez, va fi vândut la licitaţie la New York în luna februarie, a anunţat casa Sotheby's, evaluând lucrarea la 35 de milioane de dolari, potrivit news.ro, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Google și Apple au desemnat cele mai bune aplicații independente din anul 2023, pe telefoanele cu sistemul de operare Android, respectiv, pe iOS (iPhone), scrie HotNews.

Citeste mai departe »

Ziua cea mai mare a venit: naționala de fotbal a României își va afla sâmbătă adversarele din grupa de la Euro 2024. Formația antrenată de Edi Iordănescu se va afla în a doua urnă valorică la tragerea la sorți de la Hamburg ( „Elbphilharmonie”), scrie HotNews.

Citeste mai departe »

Ambasada României la Havana a marcat Ziua Națională a României printr-un eveniment cultural de excepție, realizat cu sprijinul Universității Transilvania din Brașov.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii