Corect News

ESENȚA ZILEI DE MARȚI

07:52 / 27 September /  Intra in discutie

Ciolacu, Prim-ministrul României, a anunțat marți o asumare de răspundere COMPLET ILEGALĂ pentru că nu a respectat perioada de minim 10 zile calendaristice necesare perioadei de transparență decizională.

Citeste mai departe »

„Omul Zilei” de astăzi este nimeni alta decât Dănuța Budeanu, zisă #EuV-amZis. După cum observați în poză, fondul „Omului Zilei” de astăzi nu este nici alb, nici negru; el este gri deschis. Am dedicat această culoare Dănuței Budeanu și pentru că nu voiam să o caracterizez ca fiind neapărat „Omul Negru”, nu-mi plac aceste verdicte despre colegi din presă, dar griul deschis se potrivește bronzului pronunțat de Mediterană cu care Dănuța Budeanu a venit și s-a prezentat pe ecranele televizoarelor din România. Nu-i așa, bronzul acela merge bine asortat cu un deux-pieces gri deschis, ca să intru puțin în domeniul ei de modă, unde nu mă pricep chiar deloc, dar pricepeți voi care e treaba cu acest gri deschis, care nu este nici alb, nici negru.

Citeste mai departe »

Bătălia Bulgariei și României, dar a altor șase țări a fost încununată de succes și UE a acceptat în cele din urmă un acord mai permisiv pentru a introduce noul standard de emisii nocive, denumit Euro 7, pentru mașinile pe benzină și diesel, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti începe marţi şi se va derula până pe 1 octombrie. Acesta este primul şi cel mai amplu eveniment din România dedicat filmului de avangardă şi artei vizuale, informează Agerpres, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

NASA a început să desfacă pas cu pas capsula ce poartă eșantioane de roci și praf de pe asteroidul Bennu, aflat la 2 miliarde de km de Terra. Va dura destul de mult și totul va fi făcut minuțios. Primele rezultate ar trebui să fie anunțate pe 11 octombrie, scrie HotNews.

Citeste mai departe »

UEFA a ridicat parţial embargoul asupra fotbalului rusesc. În urma unei reuniuni care a avut loc marţi la Limassol, în Cipru, Comitetul Executiv al UEFA a anunţat reintroducerea în competiţiile sale a echipelor de tineret masculin şi feminin din Rusia. Acest lucru vizează echipele cu vârsta sub 17 ani şi intră în vigoare în acest sezon, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Este "dificil de ştiut" dacă starul hollywoodian Bruce Willis este conştient că suferă de demenţă frontotemporală (FTD), a declarat soţia sa, Emma Heming Willis care a vorbit despre starea sa de sănătate, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii