Corect News

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat că Ucraina va lansa o producție comună de arme cu SUA, relatează Sky News, conform G4Media.

Citeste mai departe »

Analistul politic Cozmin Gușă susține că războiul de scurtă durată din Nagorno-Karabah a fost unul care a implicat forțe mult mai mari, iar Vladimir Putin este cel care a ieșit victorios. Gușă arată că Rusia a jucat de partea Azerbaidjanului, în timp ce Armenia încercase să joace alături de SUA. Victoria categorică și extrem de rapidă a Azerbaidjanului și sprijinul acordat de Rusia lasă SUA și Europa într-o poziție extrem de proastă, mai ales că Europa miza pe gazele din Azerbaidjan, care ar putea să nu mai vină, din moment ce azerii au trecut total în tabăra lui Putin, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat că Ucraina va lansa o producție comună de arme cu SUA, relatează Sky News, conform G4Media.

Citeste mai departe »

Promenada Operei înseamnă continuitate, iar faptul că am ajuns la a XIII-a ediţie e mare lucru în România, să încerci să ai această constanţă, a spus, sâmbătă, directorul general al Operei Naţionale Bucureşti, Daniel Jinga, conform Știripesurse.

Citeste mai departe »

​De fiecare dată când Craig ajunge acasă după o zi proastă la muncă, vorbește despre asta cu prietena lui Erika. E suficient să-i spună „It is what it is (Este ceea ce este)”, iar partenera lui știe că ceva nu este în regulă. „Ce s-a întâmplat?”, îl întreabă când aude expresia respectivă, scrie HotNews.

Citeste mai departe »

F1: Max Verstappen, cel mai rapid şi în ultima sesiune de antrenamente libere Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a dominat cea de-a treia şi ultima sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, desfăşurată sâmbătă la Suzuka, după ce reuşise cei mai buni timpi şi în primele două sesiuni de vineri, conform Agerpres, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »

Noul val de turism

09:55 / 24 September /  Intra in discutie

Intri în curtea unei case săsești din Râșnov ca și cum pătrunzi într-un film dintr-o altă eră. Arată ca miniatura unui orășel de pe vremuri. E intim, e plin de culori, dar nu țipător, îți ia ochii cu fiecare detaliu asupra căruia se vede că proprietarii și-au aplecat atenția, să ți-l facă special. De la pietrele din pavaj la plantele atent îngrijite din grădină. De la arhitectura casei, la tipurile de tacâmuri de la masă, și de la ospitalitatea nemimată a chelnerilor până la atenția bucătarilor pentru fiecare picătură pe care ți-o aranjează în farfurie. E o atmosferă care transformă vizita ta acolo într-o experiență. Experiență în care tu nu mai ești un simplu turist aflat în vacanță, numai bun de stors de bani, ci un participant care plătește să ia parte la o experiență autentică, de lux, dar nu de opulență proastă. E casa în care Anamaria Schally, parteneră în cadrul studioului de arhitectură HTO Architecture & Engineering, și-a petrecut multe din verile copilăriei. Îi aparține tatălui ei, dar antreprenoarea este cea care a transformat-o în Das Fort Boutique, un loc de care nu se mai bucură doar familia ei, ci și orice turist în căutare de așa ceva. Spune că este felul ei de a-și reedita copilăria și de a îmbina asta cu experiențele pe care le-a acumulat în călătoriile sale, dar și cu talentul arhitecților și designerilor cu care lucrează, scrie Panorama.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii