Corect News

Ordine marca Iohannis

09:34 / 09 December /  Intra in discutie

Klaus Werner Iohannis a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofițer doamnei dr. Kraker Margit, Președintele Curții de Audit a Republicii Austria.Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria B „Muzica”, domnului Teutsch Götz, solo-violoncelist (Salzburg, Republica Austria).

Citeste mai departe »

De ce am ratat aderarea la spațiul Schengen? ”Se întâmplă asta pentru că România lui Iohannis este “acea” țară din pluton, cea fără păreri, fără interese naționale, care nu exprimă niciodată propriile opinii ci doar se aliniază. Asta se întâmplă când țara este condusă sau reprezentată de personaje jalnice, ajunse nemeritat, prin derogări, compromisuri și aranjamente de culise în cele mai înalte funcții” scrie pe Facebook generalul SIE(r) Silviu Predoiu, potrivit Inpolitics.ro.

Citeste mai departe »

Piaţa produselor de lux pre-owned a cunoscut o dezvoltare explozivă la nivel global în ultimii ani, tendinţă care se observă şi în România, unde numărul celor interesaţi de astfel de achiziţii s-a dublat în ultimii 3-4 ani, spune Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România a revenit ieri în format fizic, la Romexpo, în București, după doi ani de pandemie. Cei 200 de expozanți au adus o gamă variată de produse, pe diverse suporturi, adecvate tuturor vârstelor și domeniilor de interes, muzică și jocuri educative, anunță Rador, potrivit Știriipesurse.

Citeste mai departe »

Cuvântul „wordle” se află pe primul loc ca fiind cel mai căutat termen Google la nivel global și în SUA în 2022, relatează BBC, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cupa Mondială programează vineri primele meciuri din sferturile de finală ale competiţiei din Qatar. De departe, cel mai atractiv meci al zilei este Argentina cu Țările de Jos, un clasic al competiției, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Ciocolata albă, cu lapte și cea neagră au ingrediente diferite și, ca urmare, profilurile lor nutriționale nu sunt aceleași. O mare parte din cercetări au fost efectuate asupra ciocolatei cu lapte și a celei negre, relatează Eating Well, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii