Corect News

Nicolae Ciucă, președintele PNL și al Senatului, comentează conflictul izbucnit între premierul Marcel Ciolacu și ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru. Liderul liberal critică purtarea acestui conflict în mod public, invocând o pătare a imaginei externe a României, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Brazilia a trimis trupe suplimentare la granița sa cu Venezuela și Guyana, avertizând guvernul de la Caracas condus de Nicolas Maduro împotriva oricărei utilizări a forței pentru a-și impune controlul asupra regiunii disputate Guayana Esequibo, relatează Reuters, scrie HotNews.

Citeste mai departe »

În al treilea trimestru din acest an, economia a crescut față de același trimestru din 2022 cu 1,1% , potrivit anunțului făcut joi de Institutul Național de Statistică, după ce în datele semnal transmise la mijlocul lui octombrie, avansul PIB fusese estimat la 0,2%, scrie HotNews.

Citeste mai departe »

Arta cântului de operă italian face parte din patrimoniul imaterial al umanităţii, a decis miercuri Comitetul pentru Patrimoniul Imaterial al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO), relatează News.ro, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Un grup de cercetători din Franța și SUA a semnat recent un studiu inedit care a apărut în revista Communications Biology, studiu în care aceștia susțin că mâncarea fermentată a avut un rol fundamental în dezvoltarea creierului, cu mult mai important decât hrana gătită, scrie Hotnews.

Citeste mai departe »

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, a fost desemnat de revista Time drept "Sportivul anului 2023", după ce a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară, ceea ce reprezintă un record, și a ridicat nivelul de interes față de fotbal în Statele Unite prin transferul său la Inter Miami, conform Mediafax, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »

Taylor Swift a fost numită Persoana Anului de către revista americană Time, relatează Rador Radio România, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii