Corect News

Constatând că instituția prezidențială perseverează în cenzurarea informațiilor de interes public vizând cheltuielile pe care le face, Consiliul de Onoare al Clubului de Presă a decis să deschidă o acțiune în instanță, cu sprijinul grupului de avocați afiliați.

Citeste mai departe »

Premierul Marcel Ciolacu a trimis o scrisoare Birourilor Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților prin care își anunță demisia demisia din funcția de membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Discuțiile despre viitoarea structură geopolitică a lumii, care au căpătat o claritate evidentă după începerea agresiunii pe scară largă a Rusiei împotriva Ucrainei, sunt însoțite de discuții nu mai puțin aprinse despre geoeconomie, scrie Serhii Korsunski, ambasadorul Ucrainei în Japonia, în publicația Zerkalo Nedeli, relatează Ziare.com.

Citeste mai departe »

Cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti începe marţi şi se va derula până pe 1 octombrie. Acesta este primul şi cel mai amplu eveniment din România dedicat filmului de avangardă şi artei vizuale, informează Agerpres, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Un mic dar fascinant dinozaur, numit Vectidromeus insularis, a fost recent descoperit pe Insula Wight din Marea Britanie, o zonă cunoscută pentru fosilele sale de dinozauri. Acesta este al doilea membru al familiei de dinozauri găsit pe insulă și oferă noi indicii despre evoluția și biodiversitatea dinozaurilor în această regiune, scrie IFLScience, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată patru ani din cauza dopajului cu roxadustat și a descoperirii mai multor nereguli în pașaportul său biologic, scrie HotNews, citând Digisport.

Citeste mai departe »

Este "dificil de ştiut" dacă starul hollywoodian Bruce Willis este conştient că suferă de demenţă frontotemporală (FTD), a declarat soţia sa, Emma Heming Willis care a vorbit despre starea sa de sănătate, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cetatenii romani care nu se aflau in Spania în data de 22 iulie 2011, în situatia de angajati legal sau de someri trebuie sa solicite, prin patronat, autoritatilor spaniole - "Demanda de empleo", pentru a primi o autorizatie de munca pentru a putea fi angajati. Procedura impusa de guvernul spaniol este diferita de cea dintre anii 2007 – 2009. Noutatea este ca, de data aceasta angajatorul este cel care trebuie sa solicite autorizatia de munca.

Citeste mai departe »
Corect Books
Ultimele Aparitii